Sunday 2 January 2011

Betting Software!

Beidzot esmu atradis ideālu treidinga programmatūru! Manā atmiņā - burtiski acu priekšā - visu laiku stāvēja tas dizains - neskaitāmas pogas, zilie un rozie kvadrātiņi, zem kuriem aktīvi tiek zīmēti grafiki... Bet nekā nevarēju atcerēties šīs programmas nosaukumu. Varētu domāt, ka tas ir tīri "neiespējami" pēc 3 mēnešu lietošanas, bet tīri ironiski - vienkārši aizmirsās! Jāsaka liels paldies manam draugam, kas pamanījās ne tikai nosaukt pilnu programmas nosaukumu, bet arī atsūtīt man setup failu (!).

Tad nu lūk - BETASSISTANT! Galvenais Gruss Software sasniegums - un tīri atklāti jāsaka, ka ir ar ko lepoties. Un, ja vēl atskatās atpakaļ uz pirmajām versijām, jaunākā 1.1.0.66 Beta versija ir pārsniegusi visas manas cerības. Un tā nemaz vēl nav robeža - programmatūra turpina attīstīties, rūpīgi izvērtējot lietotāju atsauksmes un ieteikumus.


Kas tik īpašs šajā programmā?

Bez tādiem atvieglojumiem, kā StopLoss, TickOffset, DutchBetting, AltLevelProfit, mani saista arī detalizētas graifku izveides iespējas, kas var tīri labi noderēt skalpējot zirgus. Vizuāli, vienā grafikā, iespējams attēlot pilnībā visu, kam tiek pievērsta uzmanība, ieskaitot laika joslu, WOM u.c. "piedevas". Tīri parocīgi ir izveidotas likmju likšanas iespējas - ar daudzām automatizācijas iespējām. Iespēja uzlikt likmi ar vienu klikšķi bez aptiprināšanas. Opcija savienot programmatūru ar MicrosoftExcel , programmējot savus botus vai vienkārši veidojot koeficientu pierakstu. Pat tāds sīkums kā savas skaņas augšupielāde SUSPENDED gadījumam... Daudz, daudz - bet ļoti kompakti, pārskatāmi un parocīgi! Tīri pārejot pāri augšējai rīku joslai - ir iespējams 10 minūtēs saprast, kas ir kas!

Programmatūra gan pa maksu, bet pirmajā reizē ir iespēja lietot 31 dienu par brīvu.
Man vēl atlikušas 29... ))

1 comment:

  1. Nez, kā mēs tā uzdūrāmies, tādai? Man liekas bija saistīts kas ar kkādu forumu?...

    ReplyDelete