Monday 7 March 2011

Sometimes money comes just like this... !

14:40 Lingsfield - 6f Sell Stakes. Treidoju kā parasti -  favorīts Captain Dimitrios prognožu epicentrā. 11 tipi par labu favorītam; vienīgi Spotlight nepiekrīt, prongozējot uzvaru otram spēcīgākajam zirgam sacīkstē - Eternal Youth. Arī manā skatījumā zirgs ir spēcīgāks. Nesaktoties uz reitingu Topspeed, favorīts nekad nav sevi pierādījis 6f distancē.

5 minūtes līdz sacīkstei noslēdzu savu ikdienas treidu, izlīdzinot peļņu par labu Eternal Youth (12,41 GBP). Ja uzvar favorīts - garantētā peļņa 5,82 GBP, uz pārējiem zirgiem 3,81GBP. Principā ļoti veiksmīga treida izejas pozīcija. Īpaši, ja piepildās prognoze par labu Eternal Youth. 

Tepat netālu no manas dzīvesvietas, atrodas Ladbrokes betting shop. Ziņkārības pēc izdomāju ātri aizskriet līdz viņam un apskatīties sacīksti tiešraidē. Aizelsies paņēmu vienu no beņķīšiem un pievērsu pilnu uzmanību monitoram, kurā tulīt sāksies translācija. 

Skrējiens bija ļoti raits. Captain Dimitrios stabili turējās otrajā pozīcijā tulīt aiz Eternal Youth un skaidri vēl neko nevarēja pateikt, kurš no viņiem izvirzīsies vadībā. Īpaši nekas nemainījās. Pēc pēdējā pagrieziena, izejot uz finiša taisni - zirgi sasniedza maksimālos ātrumus. Captain Dimitrios vēljoprojām otrais, pamazām samazinot distanci līdz Eternal Youth. Visa uzmanība pievērsta šiem diviem zirgiem. Īsi pirms finiša līdera žokejs atsktās uz tuvojošos Captain Dimitrios - tik negaidīti, ka abi zirgi noraustās - favorīts pēkšņi piebremzē soli, bet līderis it kā atsperoties izleik pēdējās spēku rezerves. Distance starp abiem pieaug sekunžu simtdaļās un īsi pēc tam Eternal Youth šķērso finiša līniju kā uzvarētājs!

Sabūrzīta lapiņa no neapmierināta gemblera, kas sēdēja turpat blākām ar dusmām tiek aizmesta betting šopa tālākajā stūrī... Es - priecīgs par 12,41 GBP peļņu dodos uz izejas durvīm. Pēdējais, ko dzirdu, ejot ārā pa durvīm,  komentātora vārdi: "Captain Dimitrios - second!" (...)

Pēc minūtes jau esmu atpakaļ mājās - un nespēju noticēt savām acīm. Tirgus vēljoprojām vaļā! Koeficients uz Captain Dimitrios 5.1, Eternal Youth: 1.35! Nedomājot uzlieku 45% no savas pilnās betting bankas uz uzvarētāju. Tā koeficients turējās aptuveni 8 minūtes! Es biju pārliecināts, ka favorīts zaudēja. Redzēju paša acīm, ka Eternal Youth ne mirkli netika apsteigts. Tirgus bija vaļā veselas 8 minūtes pēc skrējiena beigām. Šī bija lieliska iespēja un daudzi treideri to izmantoja - koeficents nokritās no 1.35 uz 1.19, kad beidzot parādījās uzraksts SUSPENDED... Īsi pēc tam likmēs uzliktā nauda ar peļņu atgriezās kontā.

Peļņa kopā ar veiksmīgu treidu sastāda 25% plusā manai likmju bankai! Jāsaka gan, ka gadījos īstajā laikā, īstajā vietā, lai attiecīgajā situācijā pieņemtu precīzu un ātru lēmumu. Gadās arī tā!



1 comment:

  1. Interesats raksts! Pilnīgi sajutos, ka esmu Tev blakus :D
    Un labi noveicās, super!

    ReplyDelete