Friday 11 March 2011

False Favourites and LAY OF THE DAY

Jau kādu laiku biju gatavojies un nu beidzot apņēmies meklēt viltus favorītus zirgu sacīkstēs. Un nu beidzot veltīšu šaj nodarbei vairāk no mana ikdienas laika. Prognozes izvietošu bloga labajā kolonnā zem sadaļas: LAY OF THE DAY. Par cik šis ir pirmais mēģīnājums nopietni ar to darboties, pagaidām būšu ļoti uzmanīgs ar naudas investīciju šajā jomā. Ja rezultāti rādīs, ka manām prognozēm ir pietiekami liels Strike Rate, apsvēršu domu darboties "pa lielam"... Mērķis paliek tas pats: izveidot pastāvīgu, ilgtermiņa papildus ienākuma plūsmu, liekot LAY likmes uz atlasītiem viltus favorītiem.


Kāpēc favorīts?

Tīri vienkārši, ka favorītiem tirgū būs piedāvāts zemākais koeficients no visiem. Bet ne vienmēr koeficients atbilst reālajām zirga spējām sacīkstē. Tirgus akli nosaka favorītus, ņemot vērā tika daļu no pieejamās informācijas. Zirga forma, reitings, gadās, ka tikai veiksmīga žokeja un trennera kombinācija dažkārt nospēlē izšķirošo lomu favorīta izvēlē. Un ne vienmēr šis ir tas būtiskākais, kas liecina par zirga spējām sacīkstē.

Ir zināma priekšrocība, mēģinot noteikt zirgu, kas zaudēs sacīksti, tā vietā, lai prognozētu, kurš no zirgiem sacīksti uzvarēs. Tieši šī iemesla dēļ zirgu pret likmes ir viena no iespējām kā izpausties likmju biržā un cilvēku, kas ar to nodarbojas, tik tiešām netrūkst. Neskatoties uz to, lielākias skaists cilvēku tā arī nesasniedz regulāru un pastāvīgu ienākumu no LAY prognozēm - vairāku rupju kļūdu dēļ. Tīri neziņas vai arī slinkuma un emociju vadīti - cilvēki turpina ignorēt visus iespējamos kritērijus, kas spēj ietekmēt zirgu sniegumu sacīkstē, aizmirstot to, ka katrs punkts zirga formā var spēlēt izšķirošo lomu gala rezultātā. Tikai ieguldot laiku un pareizi izvēloties likmju plānu ir iespējams gūt pastāvīgu un regulāru ienākumu no LAY prognozēm.

No comments:

Post a Comment