Wednesday 9 February 2011

Horses, Tips and Pre-Trading!

Jau iepriekš minēju, ka janvārī paralēli Zirgu In-Play stratēģijas izveidei tapa vēl viens tests ar Artūru - kas balstījās uz tipsteru ietekmi uz koeficietu. Testa mērķis bija pārbaudīt, vai tiešām prognozes angļu laikrakstos spēj ietekmēt cilvēku viedokli par labu zirgam tik tālu, ka tas izraisītu koeficienta kritumu dienas gaitā.

Infromācijas avots: betting.racingpost.com ! Lieliska iespēja par velti gūt prognozes no tādiem laikrakstiem kā The Times, Daily Mirror, The Sun u.c., pirms tie vēl iznākuši gaismā. Ieskaitot arī  RP Rating] Postdata un Spotlight viedokļus. Tieši tāda informācija ir izvietota visos Betting Shopos Lielbritānijā. Nepārportami tieši šis saraksts liecina par ietekmi uz gembleriem.

Pati ideja par prognožu ietekmi uz koeficienta kustībām nav nekas jauns. To ir pētījuši daudzi, esmu lasījis PDF par šo tēmu. Redzēju vienu stratēģiju, kas balstījās uz vienu konkrētu tistperu ar dažiem papildus kritērijiem. Stratēģijai pieejamas variācijas - dažreiz BACK likmi iesaka likt BOG (Best Odds Guaranteed[) totalizatoros; daži liek likmi no paša rīta, citi iepriekšējā dienā. Kas man vienmēr bija interesanti - cik tad šāda stratēģija varētu nopelnīt mēneša laikā.

Pētījām ar Artūru MOST TIPPED un MOST NAPPED prognozes. Tiem, kas nezin, kas ir NAP - tad tā ir DIENAS LIKME. Līdz ar to - most napped nozīmē, ka ļoti daudzi tipsteri ir izvēlējušīes tieši šo zirgu kā savu dienas likmi. Lai nu kā - sākumā likās, ka MOST NAPPED rādīs labāku sniegumu. Bet nekā - MOST TIPPED izrādījās daudz progresīvāks un uzrādīja skaistu plusu: 12 vinnes, 3 zaudes (2 no tām tikai pa 1 tiku) un viens gadījums pa nullēm. Most Napped uz papīra negāja... Dažreiz MOST NAPPED sakrita ar MOST TIPPED - un tur arī viss iznācis skaisti plusā.

Likmes likām šādi - LAY iepriekšējā dienā ap 21:00 - 23:00 (GTM+2), BACK īsi pirms skrējiena, kad parasti notiek lielākā naudas ieplūde tirgū.

Tiem, kam varbūt radīsies līdzīga doma, pievienoju MS Excel templeitu datu pierakstei: http://www46.zippyshare.com/v/26486383/file.html
Droši varat mainīt kā vien vēlaties - atstāju brīvu vietu jūsu fantāzijai!


Tad nu ko - uz priekšu! Skatīsimies, kā darbosies tests ar mazām summām! ;)

No comments:

Post a Comment