Thursday 23 December 2010

Stratēģijas izvēle!



Domāju, ka nenosvēršos tomēr par labu vienai stratēģijai. Par cik sākumā treidošu uz papīra - neesmu ierobežots likmju ziņā. Katrai stratēģijai ir sava spēļu atlase - bet dažreiz tā ir tikai viena spēle dienā. Varu paveikt vairāk, tapēc visticamāk ieguldīšu "lieko" laiku arī citu stratēģiju izpētei - un varbūt arī citu tirgu analīzei.

Un tad jau skatīsimies - kas rādīs lielākus ciparus uz papīra, tur sākšu darboties ar mazām summām. Pašlaik vienkārši jāatrod "savs"! ;)

3 comments:

  1. Varbūt sākt ar to, ko sāk visi, kas ir pats vienkāršākais un nes pieredzi šajā jomā. Ar to es domāju, ka liekot likmes to visu var redzēt citā gaismā, un uz to kas jau ir pārbaudīts, bet nenens lielu peļņu, bet ir drošs, ir vēr'tigāk trennēties, nekā uzreiz pieļaut nepatīkamas kļūdas riskējot un treidojot bez pieredzes - uz aklo...

    ReplyDelete
  2. Cik lasīju internetā ar LTD visi tomēr nepelna un ne visiem tā stratēģija iet pie sirds. Es jau pamēģināšu, skatīsimies kā ies, bet paralēli nodrošināšu sevi ar izvēles iespēju - lai nezaudētu laiku. ;) Gan jau būs labi!

    ReplyDelete